Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Можна мені?)
-
Злапати можна. Регулярно пробуйте ввечері після 18 і вам 100% пощастить. Ще можна в інших провінціях. До Оттави їхати кілька годин, а шансів значно більше. Можу в особистих поділитися досвідом, якщо ви донатили, донатите чи будете донатити на зсу/медикам в Україні )
-
@Dr_EmMi допоможіть людині)
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Вітаємо Anna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Допоміг 🤝
-
Всім привіт. Хочу продати своє авто. З пвто все добре, просто повертаюся додому. Авто в кредиті. Кого цікавить деталв по телефону. +1 (437) 553-8157
-
Вітаємо Kolya, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Можу щодобово виплачувати
-
Добрий день, чи хтось може заселити пожити на тиждень 23/08 - 31/08 хлопця з Ванкувера будь-ласка?
-
Зупинявся тут на декідька днів. Ось якраз зараз виїзджаю. Дуже гарне атмосферне місце. Мені подобаються такі хостели. За 4 місний номер за місце вийшло з таксами 77кад.
-
@ElSombrero [969919523] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 11/08/2023 20:24.
-
www.theonlyinn.com/
-
Так, будь ласка
-
Можу хостел порекомендувати.
-
А ще треба бронювати завчасно. В будні дні може й не буде проблемою в той же день забукати. А в вихідні вже вільних місць може не бути.
-
Зупинявся два рази з перервою. То перший раз поселили до номеру і номер був добрий. А другий, ось зараз, то був якийсь запах сторонній...але то гадаю від одного з жильців...то мінуси хостела 😁
-
Дякую
-
З 8 до 10 сніданок. Зайти в середину можна в будь який час. При хостелі бар з смачним та різноманітним пивом.
-
Доброго дня. Відгукніться будь ласка хто летить прямим літаком із Варшави в Торонто 19 серпня.🙏
22 Jan 2023, 02:47
89515/118955
about 5 hours ago