Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
@Gordoff56 [1873865650] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 16/08/2023 04:51.
-
А как это вообще работает?
-
4-5 дней
-
@art_rusanova [514870297] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 16/08/2023 06:48.
-
Всім привіт , я художник -кастомайз, І я зроблю тебе унікальним Займаюся розписом одягу , джинсових курточок,футболок ,також розписом по шкірі (сумок,взуття) Розпис виконується спеціальними фарбами які з часом не зтираються , не тріскають вироби можна прати та прасувати . Мій instagram instagram.com/art_rusanova?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Відправка з Канади (Regina)по всій Канаді і не тільки
-
Наташу попердолило
-
Вітаємо Dana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Olena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Робота кур’єром 👾 Uber eats Вільний графік, знання англійської не обов’язково Тиждень від 500-1500 залежить від вашого графіку та виду транспорту При реєстрації за мої посиланням гарантована виплата за 100 поїздок -600$ плюс бонуси та чайові Додатково також бонуси від мене 🙃 Повністю все розповідаю та проходжу з вами шлях від реєстрації до перших замовлень Посилання для реєстрації👾 www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=2jpb8u4pysy1 Посилання на чат кур’єрів, де ви можете знайти всю інформацію , скріни з виплатами та допомогу від інших кур’єрів t.me/ubereatscanadaa
-
Добрий день) Оформила фідо картку в аеропорту, там мені консультант сказав що обовʼязкова активація 60 баксів за картку. Сьогодні думаю, треба доньці купувати картку - заходжу вже на сайт - онлайн активація безоплатна, не треба платити ці fees 60 баксів. В мене є відстрочка 25 днів, то я ще не оплачувала свою активацію 60 баксів і 50 за місячний тариф. Чи можна щось зробити? Не хочу платити 60 баксів 😥