Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо за рекомендацию🤝
-
@zinchenkoroman оч хороший парикмахер
-
Плюсую) нам теж сподобалось
-
Головне, щоб було на банківську рахунку чим поменше $$$ Тоді можете спробувати, бо якщо багато грошей мате то нічого не получите)
-
Контекст вопроса был другой. Что мы тут гадать будем )
-
Так бачу - задекларувала при вʼїзді. Тоді можливо дійсно так. Але якщо вона вже тут тривалий час і ще й з сімʼєю, без роботи - тоді всі ці кошти могли піти у вирій)))
-
Декларация о ввозе валюты в той же системе, где и банковские счета. Я на границе с офицером разговаривал. Он сказал - банки видят вашу декларацию и проблем о происхождении денег не будет у вас. Пытаться наебать систему в Канаде и притвориться нищим - не лучший выбор.
-
Она что сказала, что деньги были в прошлом?
-
Так при подачи на помощь спрашиваю какой щас доход и сколько ассетов (банковский счет, недвига, машина) есть О прошлом не спрашивают
-
Тож розписав як було. Більше до них не звертався 🤣
-
Если деньги есть. И просить фин помощь - это преступление. О чем вы?
-
Тому нічого протизаконного не буде просити допомогу. В мене знайомі отримали були допомогу. Ще й мені кажуть: «давай теза компанію». Через декілька днів зателефонували з тієї служби - розпитали що і як, а потім в кінці: «скільки у вас на рахунку». А я тільки був перевод зробив на 5-6шт. Правду сказав скільки там є. То відповіли: «Соррі, але ви не потребуєте зараз фін.допомоги. Звертайтеся пізніше в разі потреби» (коли буде вітер гуляти в кишенях).
-
7.600
-
Октавія
-
Хонду бери
-
Ціна на житло дуже перевищена
-
Какая шкода
-
У мене тут робота не так далеко Плюс школа для дитини В місісагу потріьно їхати з авто ) Наступного року потрібно валити взагалі від Торонто подалі
-
Оставит помощь наличкой и уйдет)
-
Спецназ двері вибʼє))
22 Jan 2023, 02:47
90369/118887
42 minutes ago