Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
канада специально делает чтоб имигранты приезжали чтоб увеличить спрос на жилье, и тем самым увеличить цену
-
у канады пузырь жилья, цены не рыночные
-
блин, я хз, вроде несколько раз объяснил, как будто игнорируете написанное
-
Це у вас перша міграція? Ви де-небудь ще жили окрім України? Мене стригерило оце «на нас зарабатывают/наживаются» - про що це, до чого це. Ну да, це не Україна де пів населення краде у самих себе, не сплачуючі податки.
-
у меня прям возле дома яма, уже пол года точно, всем похуй)))
-
да)
-
2021 год на гугл мапс, щас 2023, два года ебучий горб
-
Человек жалуется, что Канада на нас зарабатывает, и вообще страна плохая, нужно бежать
-
Заробляють, бо створюють умови для мігрантів працювати на мінімалку. Попит на працю, неможливість знайти роботу без канадського досвіду роботи. Ціна на нерухомість? так само висока через попит. Кількості житла не вистачає, але мігрантів приймаємо., бо вони змушені будуть працювати на мінімалку через високу конкуренцію на ринку. Організація праці тут так само, за твою зарплатню тебе змусять працювати дуже плотно, накидуючі нові завдання. В більшості світу не так. Зазвичай у тебе є службові ролі прописані в контракті, інше тебе не змусять робити, бо на це треба буде інша посада, або вища оплата.
-
Мы в разных Торонто живём ?
-
ну слышать не надо, достаточно выйти на улицу)
-
Иивини, но большего бреда я не слышал )
-
А это разве плохо ?
-
он вечно строится))