Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт) підкажіть чи потрібно купувати страхування на переліт з Канади?
-
амазон робить доставку інколи на наступний день, так щоб руцями купити, то буде дорого, дешево, то в долорамі але там зазвичай на топові актуальні гаджети є аксесуари.
-
Добрий день! Чи хтось рушає в Україну найближчими днями? Дуже треба документ передати. За винагороду.
-
Цікаво а в якій країні зарплати високі, ціни низькі, оренда скільки треба і за невеликі гроші,немає злочинності, смачна і корисна їжа, дороги класні? Скажіть бо ну його то Торонто
-
Щецін зарплата 6-7 тис квартира 1300, їжа смачна, дороги ідельні що я роблю в торонто я незнаю
-
Я завтра лечу
-
Написала в особисті
-
А что так и есть, только преступность не самая низкая
-
США
-
недвига та продукти трохи дешевше, але крімінал і та сама медецина... ви будете трохи в шоці
-
Только город 1 назвал , не самый блотной, а куда посредственный
-
Тогда не нужно говорить за всё в США
-
Не маю такої функції переміщати його в часі і просторі. Тільки те що є
-
Пускай чекнет Нью-Йорк, только пусть не падает в обморок от того на сколько опережает весь мир
-
Сьогодні тільки мав розмову з другом який переїхав з Торонто в Чикаго. Каже враження що переїхав з міста в село. Дороги ще гірші, все старіше. Машини дорожчі.
-
Медицина в США???
-
З Україною згідний. Але тут треба робити одну ремарочку- що ви себе в Україні не пробували в ролі емігранта- без мови, друзів, житла і т. д.
-
Вітаємо zvonoki, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Та лучше заплатить и получить врача, чем бесплатно полцчить нихуя)
-
Ну я в едмонтон, вон в сша предложил кто то И в украине так то до войны збс
22 Jan 2023, 02:47
90816/119157
about 4 hours ago