Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Там з жовтня, а людині потрібно зараз)
-
В чем мошенничество? Вы съезжаете раньше, а он не хочет возвращать часть денег? Тут такое повсюду, вы нарушили договор, а он не хочет идти навстречу или даже как раз расчитывает на то, что его хату не будут вытаскивать по оплате и он сможет сдирать ещё больше денег.
-
Доброго дня, є тут люди які допомагають у заповнені на US visa за коротшими термінами? Дякую
-
Терміново шукаю роботу помічника установлювача меблів.Маю 15 років досвіду по установці меблів і меблевому виробництві.Працюю з різними видами інструментів. Без шкідливих звичок. Англійський clb 5 Проживаю в Етобіко. Дякую за будь-яку інформацію. Т.4375519118 Юрій
-
Вітаємо Юрій, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт👋 повідомлення для батьків❗️ Мене звати Віолетта, я менеджер онлайн школи програмування. Маю цікаву пропозицію для батьків і дітей від 6-17 років. Дуже багато дітей проводять весь свій час за телефоном або компьютером граючи в ігри і не отримуючи користі з цього. Я хочу Вас запросити до нас на безкоштовну онлайн навчальну сесію з програмування де дитина ознайомитися зі світом створення ігор, відео, додатків та багато іншого. Метою нашої програми є: - показати що дитина проводячи вільні часи за компьютером або ноутбуком може перетворити це - на майбутню професію та проводити час з користью створюючи власні ігри, платформи, сайти, додатки🤗 - Показати що програмування це не складна теорія і практика, а головна складова це- правильна побудова навчання. - Отримати позитивний настрій та классно провести час с користю Давайте разом пізнавати унікальний ІТ світ🙂 ❗️Кількість місць обмежена Пишіть "+" в коментарі або в особисті Реєстрація вже відкрита⬇️
-
Привіт українські дівчата в Торонто🌸 Запрошую Вас приєднатися до групи Toronto Girls!🇺🇦 Основна місія чату: знайомство і взаємодопомога дівчат, що облаштовують своє життя у Торонто. Обговорюємо оренду житла і манікюр, школи для дітей і ветеринарів для тварин, де зустрітися на йогу і де поїсти бургерів. Теми на будь який смак😇😈 Якщо хочете приєднатися - переходьте за посиланням до групи: t.me/+ro_wDtLm39pjMGEy
-
Всем привет - вопросик такой: Если при заполнении заявки прикрепил неправильный файл с паспортом (биометрию еще не сдавали, ничего..) Что делать - нужно заполнить кризис форму какую-то или на сайте IRCC можно удалить файл и прикрепить правильный файл где паспорт?
-
Вітаємо Елена, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇