Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
drivetest.ca/
-
3 дня потом можно вроде до 2 недель продлить Знаю что некоторые и дольше сидят (но это видимо индивидуально или от провинции зависит )
-
Всем привет , сдаю 2 большие комнаты в доме с общ ванной и туалетом , Маркхем пишите в директ , очень просторный и красивый дом
-
Всім привіт, можливо хтось знає на скільки часу червоний хрест в аеропорті надає готель?
-
Якщо не подавалась на CUAET ще то 100% можна. Якщо вже подавалась (сумніваюсь звісно) - тоді можна подати просто на visitor візу Логінешся в кабінеті CIC і звідти напряму і покаже яка заявка доступна
-
Доброго дня, можна номер парихмахера в Етобіко, якого ви рекомендуєте і звичайно було б прекрасно, якщо він україномовний
-
Дважды...
-
Я не думаю, я подавал заново:)
-
Думаєте , спрацює?
-
Подача апликации заново
-
всем привет, ищу комнату для аренды в Торонто, если кто-то может помочь (знает арендодателя или ищет соседа), буду благодарен за помощь :)
-
Доброго вечора , може в когось були випадки , що люди не поїхали в Канаду і термін дії візи вийшов , чи можна якось поновити візу ?
-
Якщо один, то чекін один на всі плечі
-
У вас два різних квітка?
-
Доброго дня! А як підтвердити права в Торонто? Що потрібно? Який екзамен здавати (як він називається?) І можливо його здати на російській мові?
-
3 роки?
-
Хто влітав в Канаду, ви в декларації в аеропорту скільки заповнювали по duration of your stay
-
Друзі, хто продовжував проживання в готелі? Це можливо? Які вимоги?
-
Можно в Eaton center в оф магазине епл, я уже так сделал
-
Друзья, всем привет 👋 Кто открывал в Торонто свой бизнес? Очень хочу узнать некоторые моменты. Откликнитесь пожалуйста 🙏 Либо кто знает бухгалтера, который поможет и подскажет как правильно открыть ИП (фоп). Как платить налоги и тд. Спасибо 🙂
22 Jan 2023, 02:47
9192/119299
32 minutes ago