Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт) Чи може дівчинка 17 років сама податися на програму “CUAET” і прилетіти до Канади? В Квітні цього року їй виповниться 18, але не відомо, чи програма буде діяти, тому хотілося б податися швидше.
-
Я напишу вам куди далі, дякую.
-
Що з тією грілкою з Костко робити? Я куплю. Що далі? Як її доправити до України, щоб вона не стала золотою по дорозі?
-
Дуже необачне узагальнення.
-
Багато чого не доходить хлопцям, а в інших у кого сім'ї не тягнуть фінансово допомогти, що робити? Ми робимо фото, повністю показуємо куди йде допомога+ фін.звітність. Наприклад зараз дуже потрібні грілки, в Костко вони коштують 20 баксів ( якщо сейл), якщо кожен купить по одній упаковці, можно відправити, що таке 20$ для Канади? Навіть для українця у Канаді? Але ж, я бачу, що люди тут забули про дім. Краще піти на диско паті в українському стилі й за вхід заплатити і т.д) Я все розумію..ходіть куди хочете, життя продовжується і т.д. але треба не забувати, що вдома коїться. Великі фонди закуповують дорогі матеріали, а ми просимо елементарні засоби тепла. Якось так(( сумно((
-
зараз люди нікому не довіряють, бо багато "волонтерів", донатять або відомим фондам, або знайомим
-
Похож на жекин авто жека бест
-
Сколько стоит ?
-
Який бот?
-
нема куди, рахунку немає
-
Удалите бота щас же кто- о бабок скинет…
-
Но это если найдешь машину и если дадут лизинг.
-
Машина новая, например Елантра стоит 400/месяц лизинг на 42 месяца, + 300 страховка.
-
Краще шукайте Канадців, хто може допомогти, кожен може по-трохи щось дати, й зберете щось..виходьте на фонди в Україні, вам треба швидко збирати.
-
Я розміщала, і я офіційний волонтер з доказами, що це дійсно допомога , але ніхто не допоміг, нажаль, наші українці тут зайняті своїм розміщенням й виживанням..Тож своїми силами зараз збираю грілки хлопцям..
-
Но для него же нужно себе страховку оформить? А она еще долларов 300 в месяц добавит
-
Лизинг дешевле выходит
-
Дякую
-
Доброго дня,може кто підказати де можна арендувати машину на довгий строк(щоб страховка була включена у вартість)?
-
Ребята, кто сталкивался с регистрацией HST по CUAET ? Как я понял, это чисто с CUAET загвоздка, только с партнёром резидентом можно его открыть. Может кто посоветовать специалиста бухгалтера/tax lawyer для консультации? Буду рад любой информации на этот счёт)
22 Jan 2023, 02:47
919/119250
about an hour ago