Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Спілкування, приємна атмосфера та нові знайомства! МИ ГАРАНТУЄМО! Це саме те, що ви отримаєте у нашій бесіді «Двіж в Торонто» 🫂 Ви зможете знайти нові цікаві знайомства, організовувати зустрічі та гарно провести свій вільний час у приємній атмосфері 🤩 Зацікавило? Хочеш бути частиною компанії? Пишіть @yura_vodyaniy і ми добавимо вас у нашу бесіду 🤜🏻🤛🏻
-
Вітаємо Саша, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день. Я зараз знаходжуся у Торонто. Мої повідомлення не надсилаються у marketplace. Хтось стикався з такою проблемою, як ви її вирішили?
-
Denis [116595777] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 03/09/2023 16:34.
-
Спасибо
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, есть сайт для поиска хомстэй (комната для студента) в Торонто, в районе Этобико.? Напишите пожалуйста. Или может какие то агентства занимаются поиском хомстей? Какие примерно цены для аренды на 1 комнаты, в районе Этобико? Спасибо.
-
-
Доброго ранку. Підкажіть, де можна купити вишиванку? Бажано район Етобіко
-
Просто показала в банку, сказала що хочу "таке"
-
Не знаю чи спрацює, але по цьому лінку я отримала 50 дол при оформленні картки.