Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
!АВТО/ТЕНАНТ/БІЗНЕC-COMMERCIAL СТРАХУВАННЯ! Усім доброго дня, я пропоную послуги ліцензованого брокера зі звʼязком 24/7 ! Якщо ви зацікавлені у авто/тенант/бізнес страховці, пишіть! Швидко перевіримо ціни з усіма страховими компаніями Онтаріо, оберемо найкращу та оформимо. Буду рада допомогти!
-
Продам iPhone XR 128 Gb в гарному стані , все працює, без ушкоджень . Батарея 84%. Ціна 250 CAD. Знаходжусь у North York
-
Друзі, якщо в группі є хто працює в аєпорту на пероні напишіть будьласка в особисті. Бо мені сказали що в США іноземців в режимну зону не беруть, хочу зрозуміти чи є шанс працювати за фахом.
-
До чого лежить душа? Гуглите на сайті роботи. На днях отримала на імейл розсилку шукають працівника в магазин все для гольфу)) Тобто будь які магазини, склади, кафешки, теплиці
-
А якщо немає гарноі анг.і професіі на яку можна влаштуватися, куди порадите ідти працювати?
-
Доброго дня. Шукаю кімнату в районі 800$. Торонто (Етобіко), Міссісауга.
-
Привіт всім 😎🦾 Пропоную всім бажаючим тренування в Онлайн форматі (тренування як для залу, так і в домашніх умовах) Допоможу вам отримати тіло своєї мрії, покращити стан здоров'я, стати сильними і витривалими! Ставте лайк або напишіть мені на мій головний акаунт телегам - denkach28
-
Дівчата на завтра потрібна модель на стрижку каре, Боб каре полу Боб, буду вас фотографувати , знижка 50% 🇺🇦✂️💖
-
Вроде в понедельник будет в честь Labour day
-
Хтось знає може буде авіашоу?
-
Можливо буде комусь цікаво ) Є додаток (аналог аліекспрес) Там можна кормити рибок та ферму і абсолютно безкоштовно отримувати непогані подарунки (доставка в них швидка, близько 5-10 днів) так само і замовляти можна ( коли реєструєшся, то дають зазвичай акцію купи 2-3 одиниціта отримай 7 безкоштовно) Чудовий варіант обставити помешкання всілякими дрібничками по типу органайзерів,столових приборів чи інших - безкоштовно🥹 Ми граємо маленькою компанією (50 людей) вже декілька місяців - всі отримали свої призи Якщо комусь стане цікаво напишіть в лс - я відправлю посилання на 100$ купон та наш чатик 🙃
-