Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер Скиньте пожалуйста контакты хорошего массажиста у кого есть, интересует лечебный массаж, заранее благодарю 🙏
-
Хто робить ламінацію волосся?
-
Шукаю квартиру,бейсмент на 3-4 тижні, якщо є якісь варіанти напишіть будь ласка)
-
Сдаётся отдельна комната частично меблированныя, Toronto M4K 1V3. 1300. Для одного работающего человека. 3 минуты метро. 15 мин. центр города.
-
@olesia_mh [470920021] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 31/08/2023 04:06.
-
Торонто, вже у вересні побачимось на благодійному концерті гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ!🇺🇸🇨🇦 📍September 13, Opera House Разом з фондом Help Heroes of Ukraine будемо донатити для Перемоги!🇺🇦 🎫Квитки: moloko.ticketleap.com/botoronto2/у
-
Причем тут польша?
-
І я послухаю)
-
Сдаётся отдельна комната частично меблированныя, Toronto M4K 1V3. 1700. Для вух работающих человек. 3 минуты метро. 15 мин. центр города.
-
Дякую
-
Есть барберы в центре (рядом с CN Tower)? Напишите в личку свой ценник и ссылку на свои работы.
-
Я продаю зимнею с дисками на хонду аккорд 2006
-
Mist express
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка перевізників Україна- Торонто. Дякую
-
Привіт всім. Підкажіть друзі хто їздив до нац. парку 1000 островів? Як враження?
-
Cibc
-
В якому банку?
-
До 25, я отримав безкоштовне обслуговування на 7 років
-
Цього не знаю, але в cibc 2 роки безкоштовне обслуговування
-
Я знаю що CIBC до 25 років безкоштовне користування,можливо в RBc є щось схоже чи ні
22 Jan 2023, 02:47
92365/118899
31 minutes ago