Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
!АВТО/ТЕНАНТ СТРАХОВКА! Усім доброго дня, я пропоную послуги ліцензованого брокера зі звʼязком 24/7 ! Якщо ви зацікавлені у авто/тенант/дім страховці, пишіть! Швидко перевіримо ціни з усіма страховими компаніями Онтаріо, оберемо найкращу та оформимо. Буду рада допомогти! 437-260-2590
-
@ASTROKARATE [325638212] 📨 Пересилання повідомлень з каналів не дозволено. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 31/08/2023 01:01.
-
Сьогодні в Торонто пройшов мітинг на підтримку росії ps На фото весь масштаб
-
Всем привет, принимаю в Этобико мужские женские стрижки 💖✂️ 🇺🇦
-
Все печально с ними, я онлайн пользуюсь через telus health
-
Доброго вечора😇 підкажіть, будь ласка, як краще надсилати посилку з України/Європи до Канади? Чи можливо є хтось через кого можна передати за винагороду?
-
Доброго дня! Мене звати Євгеній, і я можу створити веб-сайт для вашого бізнесу. Мої послуги включають: • Розробка веб-сайту “під ключ” (PHP). • Створення адміністративних панелей. • Підключення систем статистики, аналітики та моніторингу. • Налаштування корпоративної пошти. • Інтеграції з платіжними системами, системами адміністрування, електронною поштою, бухгалтерією, CRM-системами та службами підтримки. • Допомога з підключенням домену та розміщенням веб-сайту на хостингу або в хмарних сервісах, таких як AWS, Azure та Google Cloud. Маю понад 6 років комерційного досвіду в міжнародній IT-компанії. Особисто виконав інтеграції з понад 100 різними сервісами (Stripe, PayPal, AWS, Zendesk, Twilio, Mailchimp і тд.) Додатково маю досвід створення комерційного стартапу, який в подальшому був успішно проданий фінансовій корпорації. Контактні дані: [email protected] +1 (437) 991-4305
-
Добрий день! Планую їхати в Торонто. Хто нещодавно їхав, підкажіть будьласка! Чи дають зараз одноразово 3000 долларів і житло на 14 днів?
-
Приветствую! Меня зовут Яна и я таргетолог-маркетолог в FB| Instagram. Настраиваю таргетированную рекламу в социальных сетях для бизнеса, интернет-магазинов, бьюти сферы и личного блога. Изначально я бесплатно составлю вам стратегию продвижения вашего бизнеса, презентую ее вам и после вы уже принимаете решение о сотрудничестве. Если интересно мое предложение, напишите мне в личные сообщения. По поводу сотрудничетва в личные сообщения или инстаграм yanasamoilenkoo
-
Тому я і хочу до приізду знайти житло біля більш менш нормальноі школи. Якщо хто знає де можна подивитися закріплення шкіл за адрессою, буду вдячний.🙂