Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день! Планую їхати в Торонто. Хто нещодавно їхав, підкажіть будьласка! Чи дають зараз одноразово 3000 долларів і житло на 14 днів?
-
Приветствую! Меня зовут Яна и я таргетолог-маркетолог в FB| Instagram. Настраиваю таргетированную рекламу в социальных сетях для бизнеса, интернет-магазинов, бьюти сферы и личного блога. Изначально я бесплатно составлю вам стратегию продвижения вашего бизнеса, презентую ее вам и после вы уже принимаете решение о сотрудничестве. Если интересно мое предложение, напишите мне в личные сообщения. По поводу сотрудничетва в личные сообщения или инстаграм yanasamoilenkoo
-
Тому я і хочу до приізду знайти житло біля більш менш нормальноі школи. Якщо хто знає де можна подивитися закріплення шкіл за адрессою, буду вдячний.🙂
-
Школи тут приєднанні до адреси проживання Змінити школу не за адресою проблематично
-
І що ваш син від цих есе почав цікавитися хлопцями? Чи вас би влаштувало, щоб на рівні з цими есе писали також про те, чому це погано і у людини була можливість вирости дибілом, який вважає, що нормально бити/вбити людину через її приналежність до лгбт?
-
Ооо, ви здивуєтесь для якої кількості дорослих це не елементарно. Добре, що тут про це говорять в школах 👍🏻
-
Дуже сподобалось, коли влаштували день присвячений mental health. Дітям пропонували вдягти щось навиворіт, або задом наперед. Ідея - показати, що можлива ситуація, коли у дитини всередині не все так, як виглядає зовні. Що треба підтримувати, допомогати,просто поговорити, ніколи не глузувати з інших, бо ти насправді не знаєш, що відчуває людина. Це здається елементарним для дорослих, але я дуже рада була, що такому навчають дітей в звичайній школі
-
Якщо казати про паблік скул - я би сказала, що залежить від школи/керівництва. Син ходив рік в паблік скул - пропаганди не було. Були теми, що родини де мама і мама, або пара і папа - це звичайні родини, де люблять одне одного і це не якась дивина. Був прайд - місяць у червні, також спокійно, без пропаганди. Був день, коли дітям пропонували обрати значки з написом he/his, she/hers або they/their. Формулювань "лгбт це добре" не зустрічала
-
Девушки, привет ✨если у вас ещё нет планов в эту субботу, приглашаем вас на тантрический девичник в Queens park 2 Сентября, Торонто. вход свободный 🕊️ Как превратить свои страхи в силу. 🌹 Тантрические знания и практики привезла Мастер с Бали в Торонто, чтобы помогать женщинам пробуждать свою сексуальную энергию. Реализуй свою женственность, творчество и оргазмичность 🌊 💫 дресс-код: любимое платье 👗 💫 Женщина женщину усиливает. Возьми с собой то, чем бы ты хотела поделиться с другими женщинами. Принеся в пространство что-то от себя, ты будешь чувствовать свой энергетический вклад 🕊️ (фрукты, вода, плед (мы будем на траве)). 🔴 запрещено употребление алкоголя и никотиновых продуктов на территории женского пространства Жду тебя с нетерпением ✨ Для предварительной регистрации пиши в личные сообщения 🩷