Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тут нема пропаганди лгбт. Тут вчать, що це є просто норма, щоб діти не тикали пальцем як в нас і дивились як дикарі. Католицька шкода це як гімназія. Там будуть молитись, святкувати всі наші свята ( пасха, Різдво, Миколай) , звичайні школи там будуть різні національності, але школи так само сильні і хороші.
-
Все залежить від того де ви плануєте працювати. Якщо наприклад десь в ресторані чи механіком то можна вибрати якесь невелике містечко. Ми зараз у знайомих в Мілтоні. Тут є прекрасні школи, багато парків, гарне транспортне сполучення, для родини з дітьми ідеально. Але доїхати до Торонто буде займати мінімум півтори години.
-
Перша квартира в більшості випадків знімається там, де вас візьмуть. Якщо ви тільки не плануєте приїхати в червні наступного року і попереду у дітей канікули щоб можна було повибирати. Школи є двох видів, прості і католицькі. Ходять слухи що в католицьких краще з дисципліною і менша пропаганда лгбт і наркотиків, але чула в цій групі й інші відгуки, що і там і там буває різне. Безпечно тут всюди, хіба би вам дуже непощастило.
-
Компанія зачинилась
-
Коли я працювала в HR, то ми видавали всім працівникам хто звільнявся, або кого звільняли. Але можливо все залежить від фірми
-
Дякую
-
@ShevKatie [250288053] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 30/08/2023 14:03.
-
Дуже вам дякую, а де можна шукати ці офери ? Є посилання? Дякую
-
Передамо свій рент, квартира - студія з ремонтом за адресою Isabella st центр Даунтаун з січня 2024 року, контракт до квітня 2024р ціна 1795.00 все включено. За подробицями звертайтеся у особисті повідомлення.
-
з обмеженим бюджетом краще взагалі не про Канаду думати, так багато хто вам розкаже історії як приїхали зі 100 доларами в кармані, але ці історії треба ділити навпіл і множити на 0. Можна обрати маленьке місто, не дороге але там зазвичай робота або на заводі, або ще якась тяжка, бо всі можливі більшь меньш роботи зайняті + може майже не будет транспорту + клімат. Якщо англійська вільно можете спробувати знайти роботу до приїзду в Канаду , може адміністратором чи менеджером( я не знаю що вам до вподоби), уже з готовим офером їхати простіше і поїдете у місто де і є ця робота. Але пошук роботи може забрати 4-6 міс і більше
-
Я Канаду люблю и вас сюда приветствую, но пожалуйста, перед даже планированием переезда найдите на ютьюбе самые негативные видео про Канаду и внимательно их просмотрите (типа «почему не стоит ехать в Канаду»). Большинство из тех видео на самом деле не про Канаду а про Торонто/Ванкувер, но вам это как раз подойдет.
-
Есть в Виннипеге работа, какая — это другой вопрос. Некоторые рынки существуют только в Торонто и Ванкувере, но если работать вне этих рынков (и мне кажется что большинство тех кто приехал по куаету в тех сферах не будут работать в ближайшее время (типа biotech research), то вроде в Виннипеге будет проще найти работу. Там меньше людей, меньше конкуренции, наверно так же меньше работ но соотношение работ-подающих все равно лучше.