Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Є питання стосовно готелю який дають по приїзду в Канаду. Я прилітаю в аеропорт Гамільтон на цьому тижні, чи є волонтерські організації у цьому аеропорту які можуть надати безкоштовне житло? Ще питання стосовно цього, потрібно з ними домовлятися до того як приїдеш або вже на місці як приїдеш? Хто пройшов через це, напишіть будь ласка в приватні повідомлення, дякую
-
Зайдіть в найближчу бібліотеку або центр для ньюкамерз
-
Залежить від центру, в Польщі треба було брати аппойтмент , бо було багато людей. Подивіться інфу на сайті vfc коли будете обирати центр. Та пишуть. Якщо здавали вже на біометрію то крім паспорту нічого не треба. Ви його залишаєте там і вони напишуть коли буде готово. 1-2 тижні
-
тобто можна прийти забрати особисто а не замовляти доставку?
-
Привіт всім 😎🦾 Пропоную всім бажаючим тренування в Онлайн форматі (тренування як для залу, так і в домашніх умовах) Допоможу вам отримати тіло своєї мрії, покращити стан здоров'я, стати сильними і витривалими! Ставте лайк або напишіть мені на мій головний акаунт телегам - denkach28
-
Привіт! Підкажіть будь-ласка, які зараз орієнтовно ціни на квартири 0-1 спальня в Торонто?
-
2000-2500$
-
Голоку скину в пр
-
Хай гайс хто хоче на озеро поплавать в 5.00 ?
-
Вітаємо Alexander, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Чи можна закрити номер Freedom в аплікації. Так як дівчина поїхала і не закрила номер чи можна це зробити онлайн?
-
дуже дякую!
-
Вітаю, потрібна порада що до CUAET. Після здачі біометрії пройшло два місяці і немає відповіді, зачекати ще місяць чи написати до них на help/support?
-
Всім привіт! А можете будь ласка підказати, ті хто вже їздили в Європу з Канади на деякий час, ви канадський долар на евро міняли весь відразу в Канаді? Чи поміняли мінімум і платили більшість часу канадською карткою? Бо я не знаю як вігіднише буде, готівку євро візти чи карткою норм буде розраховуватися?