Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте. Кто в курсе, как расписаться в Канаде ? Сейчас в Европе, будем делать справку в посольстве о том, что не состоим в браке, после этого можно ити в ЗАГС и расписываться. Может кто знает, как это происходит в Канаде? Буду очень признателен за советы !
-
Вітаємо Ivan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
⚡️Вона доїхала! Завтра починається тур VERKA SERDUCHKA & The Band з великими концертами Північною Америкою🥳🔥🍾 ❗️13 вересня - Toronto Верка також виконає свій хіт "Lasha Tumbai", який тепер назавжди змінився на "Dancing Russia Goodbye"👋😎🔥🤟 Квитки на 🎫bomond PS: Усі квітки, які були куплені раніше, діючі!
-
Вітаємо Oleksandr, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт всім,. Я консультант з підбору персоналу в HEEK. У мене є вакансія на 1000 онлайн-працівників. Опис роботи: Оптимізація даних (нетехнічні питання). Вимоги до роботи: наявність пристрою з підключенням до Інтернету. -Вік від 20 років. Робочий час, робота з дому (фріланс) На даний момент ми пропонуємо роботу на неповний робочий день і повний робочий день. Неповний робочий день: $35. 40 доларів США на годину, повний робочий день: від 700 до 1100 доларів США на тиждень. Перебуває в США. Гнучко подається заявка відповідно до вашого графіка, без контракту чи інвестицій. Зацікавлені повинні надіслати повідомлення для запланованого.
-
Стоїть біля посольства US зараз Хтось знає що можна зробити?
-
Есть тут электрики. Которые уже имеют опыт в Канаде? На объект где я работаю, канадец ищет электриков, и хочет помочь украинцам с работой. Естественно все официально.
-
Хвастаешься?
-
Дома🙈
-
Шукаю на короткий термін житло 1 бедрум апартмент/бейсмент, студію Міссісага, Етобіко, Торонто для 2-Х людей починаючи з 7-го вересня до кінця місяця, буду радий любим пропозиціям. Хорошого вечора
-
Продам 10500$ Ford Focus Titanium 2014 2.0
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка українського перукаря за адекватну ціну у Торонто, найкраще недалеко від метро. Барбери не цікавлять, потрібна звичайна стрижка.