Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! З приводу водійського посвідчення, у кого немає посвідчення водія зовсім, навіть українського, але хотів би отримати у Канаді, ловіть лайках провіряний, йдете у сервіс там де здають на водійське посвідчення, і там говорите що у вас є права але вони залишились в Україні, і говоріть що у вас стажу більше ніж 6 років, тоді вам запишуть тут 2 роки стажу, але здавати будете послідовно G1 потім G2 а потім і Gfull… і так можна отримати права у Канаді за один місяць, а не роками)) P.S але треба знати правила і вміти їздити
-
Ну нехай канадці лохи роками здають, а ми що, дурні? Прийшли, збрехали, і вуала)
-
З цієї точки зору ви звісно великий благотєтель, я ж не спорю. Але ж якщо починаєш життя в новій країні, для чого ці схеми нести сюди?
-
Блін, ну це капець Ви мені нагадали у фейсбуці один чоловік шукав людину з ліцензією масажиста. Типу він хотів під чужою працювати і тільки відстьогувати на лапу тому, чия ліцензія. Наш народ нічим не зламаєш Вам потрібно щоб вас кудись пілот з чужою ліцензією завіз, може щось зміниться у свідомості.
-
Ніхто не говорить що хтось лох а хтось ні, вам якщо ця інформація не потрібна, просто пропустіть її, навіщо ви починаєте цю дискусію! Мені здається ви доросла людина, але вам хочеться спорити і когось чогось навчити, але тут усі дорослі! Просто якщо воно вам не треба, пропустіть, прокляніть мене у своїх думках, але навіщо ви виносите це сюди? Я не хочу з вами сваритися чи спорити, постити собі настрій і вам! Гарного дня)