Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я летів ЛОТ. Але checkin робився при посадці. Принаймі в мене так було. Бо якщо робити чекін через сайт то після заповнення форми видається помилка що чекін для мого рейсу можливий тільки при посадці в аеропорту.
-
Привіт) Хто летів в Канаду з LOT airline? Коли ви робили check-in Що ви відповіли на питання purpose of visit?🙄 Immigration or work?
-
Привіт, завжди щось цікаве є, в основному з такими питаннями тобі треба в Двіж в Торонто 😎
-
Здається кімната в приватному будинку North York, 7 хв від станції метро Bayview Для одного або пари Є паркомісце для авто $1300 (у вартість входить комуналка та інтернет) Все необхідне в кімнаті є, меблі купляти не потрібно! Оплата перший та останній місяць
-
Дівчата і хлопці скажіть будь ласка де наточити перукарські ножиці🙏🙏🙏 ТОРОНТО ✂️✂️✂️
-
Вітаємо sasha, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здається кімната м.Торонто для одної дівчини на метро Yorkdale, NORTH YORK. Квартира двокімнатна, в іншій кімнаті проживає дівчина. Зал, одна ванна кімната, простора кухня, великий балкон. Можу залишити нове ліжко +матрас(якщо необхідно). Новий 15ти поверховий будинок с консьєржом, спортивний зал, підземна парковка (платна), зона барбекю(патіо). Метро Yorkdale 1 хв пішком, під домом автобусна зупинка. Для детальної інформації звертайтесь за телефоном: +1 (437) 557-0306 Або пишіть вацап: +90 552 281 46 09 -ЯНА
-
Хто знає доставку квітів в Торонто?
-
всім привіт! хтось продає кутовий диван (L-shape)? 🙂