Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Serhii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Vlad, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Захарчик, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт. Шукаю доставку квітів в Торонто. Хто може порадити щось?
-
Дякую дуже ☺️
-
Доброго дня, шукаю роботу з прибирання офісів та житлових приміщень. Маю досвід роботи у цій сфері діяльності. Можу допомогти з приготуванням їжі та доглянути дітей.
-
Вітаємо 𝔞𝔱𝔞𝔢 𝔰𝔬𝔫, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ищу комнату или квартиру, район North York и окрестности. Работаю, есть машина. Тишину и чистоту гарантирую. Спасибо
-
North York, мужской парикмахер интересует. Ищу) дякую
-
Вітаємо Maxime, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня. Хтось би міг перевезти меблі і диван, район Етобіко, 6 км?
-
Вітаю! Я турист в Торонто. Шукаю когось хто міг би звозити на ніагарський водоспад завтра (неділя) зранку і повернутися в будь який момент, але не пізніше 16-17:00. І розказати щось про каналу і водоспад звісно буде не зайвим. Винагорода 100 доларів + оплачу бензин. Мій телеграм чи інста: maksandibondi
-
Вітаємо Oksana, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇