Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
привіт кому потрібен тест g1 і допомога з автоінструктором пишіть в личку
-
Підскажіть українського сімейного лікаря в Торонто будь ласка 🙏🏻
-
Всім привіт.Мене звати Христина. Я майстер по ламінуванню вій Шукаю моделей Прайс: 30$ Також шукаю моделей на кератин(носка 6-8 міс),ботокс,холодне відновлення.Працюємо я і моя сестричка Ліля. Будете задоволені😍надоїло кожен день вирівнювати волосся?тоді запрошуємо до нас) Якщо когось щось цікавить,пишіть в приват) Або звертайтесь по номеру телефона або пишіть в WhatsApp (289) 788-6547 Локація Mississauga
-
Люди помогите,не можем дозвониться до красного креста с 8-ми утра звоним +18333541628 и никак,может есть ещё какой то номер?
-
Доброго ранку Адмін напиши мені будь ласка мені дуже потрібно.
-
Без рецепта можно леденцы купить, типа стрепсилса Если есть охип можно бесплатно к врачу сходить(можно онлайн) Также можете в аптеке спросить, они плюс минус разбираются
-
В аэропорту есть красный крест, селят на две недели ))
-
Вивчай англійську онлайн! Незалежно від рівня володіння мовою, допоможемо розширити словарний запас та оволодіти граматикою в контексті. Україномовний вчитель для початківців та носій мови з відповідними сертифікатами викладання для тих, хто має базу та хоче покращити свої навики! Звертатися за тел:+380680728880 Настя Вайбер, ВотсАп,Телеграм
-
Бачили новини: 2 метри снігу в Баффало. І в Детройті наче насипало... Чи варто очікувати таке в GTA? Прогноз наче кале що наближається відлига