Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Зачем вы смещает фокус внимания? Человек показал насколько отличается конкретно для него. Чтобы другие понимали, что для них тоже может отличаться. Компания которую всем рекомендуют дала самую высокую цену. Значит надо учитывать, что рекомендации не гарантируют, что компания выгодная.
-
Ну это ж тебе не макдональдс
-
Та в принципе есть, приезжай покупай
-
Да, ты хоч купить?
-
-
Згоден:) Я думав, вказувати, що це для мого віку, району, машини, і досвіду - це секрет полішинеля 🥰 Написав розцінки виключно для того, аби люди не брали готовий варіант з чатіка, типу «бери Onlia, бачу часто в Uber чаті», чи «ми взяли TD bank, було дешево». А натомість витратили трішки свого часу, і отримали найдешевший варіант конкретно у їх випадку, зі всіма переліченими факторами
-
Кілька днів тому питав у знайомих волонтерів. Сказали, що так. Але переважно для сімей з дітьми .
-
Я думаю это самое дешевое что люди смогли найти по всем параметрам)
-
Це абсолютно неправильне розуміння того як працює страхування в Онтаріо. Люди, ми не в Україні. Страхування тут - це не кіло помідорів купити, зрозумійте. Страхування залежить від як мінімум 5 факторів. А іноді і більше. Тому ці ціни невірні . Це ціни тільки для вас особисто, на ваш вік, вашу територію проживання, на ваш досвід водіння, ваш досвід страхування у Канаді!! Особливо важливий фактор! На авто яке ви берете! На те чи є у вас тренінг сертифікат! Чи берете ви двостороннє/одностороннє покриття. Чи двійний поліс, чи тільки авто. І тд і тп. Називати ціни, що дали вам особисто, не вказуючи при цьому всіх деталей немає сенсу)))
-
Здається 3 кімнати у бейсменті в районі Етобіко.Ціна 800-1200 за деталями 4376774886