Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Зберегла і собі) дякую))
-
Так
-
А , тоді ясно . Дякую . У мене 11 , то ж мабуть повинно бути дешевше
-
Менше 2 років
-
Дежардін?
-
А скільки років стаж ?
-
Так:)
-
Подолог — це фахівець, який займається проблемами стоп: натоптишами, бородавками, мозолями, тріщинами, а також різними ураженнями нігтьової пластини. Головне завдання подолога — виявити патологічні зміни на стопі на ранній стадії та в команді з дерматологом вирішити проблеми, уникаючи хірургічного втручання.
-
Це з урахуванням укр стажу ?
-
Продам матрас, 190×130×30. Практично новий, нам не підійшов за розмірами, завеликий для дитини. 600 пружин і піна, дуже комфортний. Самовивіз, Оківіл. Ціна 250 САD. Кому потрібно, пишіть в ПП
-
Я продаю стулья телевизор кровать матрас
-
Я живу примерно в этом районе, и уезжаю из торонто, может вам какая то мебель нужна?
-
Також там є інші по знижкам для нових клієнтів
-
Fido , 66 десь за 40 Гб
-
Всім привіт! Я шукаю собі сусідку в living room. Я одна буду жити в спальні. Вартість: $800 в місяць (інтернет і комунальні послуги включно). Контракт на 1 рік. Квартира доступна з 1 жовтня Це однокімнатна квартира (apartment), тому місця достатньо. Квартира знаходиться на 4 поверсі. Головне перехрестя Eglinton & Don Mills. Поруч зупинка громадського транспорту і до найближчого метро Раре station 15-20 хвилин автобусом. В пішій доступності SuperStore, Sunny, Shoppers та купа інших магазинчиків. 5 хв їзди до Shops at don mills та 5 хв їзди до Dollorama, Scotiabank, RBC Bank, Food Basic and so on. З меблів для кімнати можу надати диван та матрас, так як я також тільки заїжджаю в цю квартиру з 1 жовтня. На кухні є все необхідне: мікрохвильова, посуд, стіл, стільці, чайник, кавоварка і тд. Мені 24 роки, наразі 3 дні працюю в офісі і 2 з дому. Тому шукаю людину від 22 до 33 років для спокійного проживання. Без тварин. У квартирі заборонено маріхуана та занадто шумні вечірки. Будь ласка, за будь-яким деталями звертайтеся в приватні.
-
Усім привіт. Хто знає якого мобільного оператора краще обрати? За розумну ціну. Зараз у нас chatr (20gb) і цього не вистачає…
-
Это что такое?
-
Шукаю квартиру,бейсмент, з 24 вересня по 16 жовтня, 2 дорослих 1 дитина,якщо є якісь пропозиції напишіть будь ласка)
-
Привіт можливо хтось знає подолога в Торонто ?
-
Зазвичай українці там страхуються
22 Jan 2023, 02:47
93733/118969
about an hour ago