Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Elena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
ще актуально
-
Всем привет, подскажите где лучше брать первую страховку машины. Full G, 24 года, стаж около 5 лет, машина б/у. 2 человека.
-
Добридень. Може, хтось знає контакти реелтера з України в Торонто для консультації. Або можливо хтось із групи може підказати. У мене племінниця студентка хоче орендувати квартиру. Просять оплату за рік. Чи можна не платити за рік? А платити за місячно?
-
Доброе дня, можливо хтось відкривав візу в Торонто до США? Напишіть , будь ласка
-
багато тортів їж та?
-
Чи можу я отримати виплати 3000 на рахунок чоловіка, а не на свій?
-
багато тортів їж
-
Всім привіт. Терміново шукаю роботу ❗❗❗ розглядаю всі можливі варіанти. Склади, робота в саду, dog walker, посудомийниця. Пишіть в особисті, дуже дякую ✨
-
-
Вітаємо Макс, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@JohnAtlasGalt [471517290] 📨 Пересилання повідомлень з каналів не дозволено. • Нові попередження: (3/3) ❕ • Дія: Забанений 🚷 до 17/09/2023 21:43.
-
@JohnAtlasGalt [471517290] 📨 Пересилання повідомлень з каналів не дозволено. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 15/09/2023 00:43.
-
@JohnAtlasGalt [471517290] 📨 Пересилання повідомлень з каналів не дозволено. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 15/09/2023 00:43.