Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Nataly, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Andrew K., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Rebecca, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@Rebecca_DavisY [6694483518] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 17/09/2023 13:32.
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Вітаємо Никита👨💻, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Ruslan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@krissttysha [864438107] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 17/09/2023 17:10.
-
Привіт я Христина ,почала працювати майстром манікюром в районі North York, Торонто ,шукаю дівчат моделей для відпрацьовування швидкості швидкості !буду рада вас бачити 😊 Працюю з одноразовими розхідниками, інструменти проходять стерилізацію! Ціна - 35$ Мій інстаграм: instagram.com/kristi.nail.master.toronto?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Вітаємо Вячеслав, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт. В когось в дітей закінчувалися паспорти та віза вже тут в Канаді і як Ви їх продовжували?
-
Привіт усім. Прошу підтримки в розвитку свого маленького блогу. Блог новий та дуже потребує росту. Дуже надіюсь на підтримку Українців, Українки. Буду більш за все вдячна за підписку а також лайк чи комент? Щиро вірю у вашу підтримку. www.youtube.com/watch?v=16NM5TFu9jU