Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дівчата, всім привіт! Мене звати Ірина, я майстер перманентну всіх зон та майстер-бровист з медичною освітою та багаторічним досвідом. В звʼязку з війною недавно приїхала в Торонто(Етобіко). Всі матеріали привезла із собою. Працюю найновішими матеріалами преміум класу Юліани Дружиніної, визнаних у всьому світі. В стилі «Елітний градієнт»- природньо, дорого та натурально. колір та форма підбираю індивідуально до кожної дівчини, враховуючи побажання. Працюю зі всіма типами шкіри, від молоденьких дівчаток до жінок у віці. Як з блондинками, так і брюнетками, чи темношкірими жінками. Дівчата, дзвоніть, записуйтесь до мене на процедури, зроблю з вас красунь ще кращих! 6477213510 Ірина
-
Це два фото, До і Після?
-
бесплатно, дают сразу бумажку, какую вы можете использовать как хелз кард, пока ждете ее. сама карта приходит по почте в течении месяца
-
Добрый день. Могли бы подсказать по поводу health card. Её делают сразу ? Сколько это стоит ?
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, кто уже ходил по магазинам в поиске синей формы для худенького подростка?
-
Добрый день. Ищу квартиру в краткосрочную аренду/ субаренду для двух девушек с 1 октября до 1 декабря. 2 bedroom. Район Миссисауга square one
-
Я чув таке, що якщо ціна оренди не висока і господар так само живе в цьому домі, то ні. Але я ще переговорю із нею. Напевне прийдеться відмовитись від виплати
-
Так Оренда повинна опадатковуватись Тому якщо ви хочете отримувати виплати від Онтаріо воркс вам потрібно писати цей документ, тим самим ви можете зробити шкоду хазяїну (але не факт, що вони захочуть в цьому копатись)
-
Добрый день! Кто знает оплачиваются ли налоги, если я сдам комнату за наличные, но эта информация где-то засветиться? Короче: ОнтариоВоркс просит даже письменное подтверждение аренды жилья от собственника. Ему будут грозить налоги, если получает деньги налом и так же живет в этом доме?
-
Усім привіт. 28 числа лечу в Торонто. З франкфурта. Можливо тут є ше хтось хто так само летить?
-
Підкажіть, будь ласка, хто має досвід, як зручніше відправити посилку з України в Торонто? Якою почтовою службою? Дякую
-
Привіт всім, порадьте хорошого бухгалтера по самозайнятих (більш конкретно по тьюторству). Потрібна консультація.
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf54sSEPDnCVOJ5ZhIr04WNdSIRGDhX-_sLSADsX0i4kIekbw/viewform Заполните пожалуйста анкету, кто хочет что бы привезли хороших артистов на Украинский фестиваль музыки в апреле) 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Укажите: 1. Korolova 2. Miss Monique 3. ARTBAT
-
Доброго дня друзі! Можливо хтось знає тренера з плавання, потрібно для дитинки. Бажано Баррі. Дякую 🤗
-
Всім привіт, є тут адвокати , мені треба пораду спитати 👀
-
Можливо це зробити через агенство або люди котрі возять на влейку, я так робив
-
Можливо є хтось компетентний в цьому питанні. Як зараз подавати на вклейку паспорта на візу?? Сестра в Україні , вже повинна подавати на вклейку. Хто знає як подавати його на вклейку Поштою?? Як зробити щоб він поштою повернувся та які дані потрібно вносити на пошті???
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка при розрахунках гривневою карткою в магазинах, який курс? Є сенс нею користуватись чи краще в обмінниках євро міняти на канадський долар?
-
Шукаю фотографа, пишіть в ЛС
-
Please
22 Jan 2023, 02:47
94586/119105
about 6 hours ago