Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Збір закрито!!! Всім, хто долучився, величезна вдячність за оперативність!!! Ваша допомога надважлива!!! Надіний тил-міцний фронт!!! Звіт згодом обов'язково буде! Все буде Україна💪💪💪
-
Всем Здравствуйте. Прошу срочной помощи. Сын родился на 29 неделе что привлекло к гидроцефалии. Его мозг находится под постоянным давлением и не как не развивается. Нужна операция стоимости 60000 грн.Если сделать вовремя операцию,то большой шанс на что он будет жить полноценной жизнью. У нашей семьи нет таких денег. Обращаюсь к каждому доброму сердцу! Больше всего на свете хочу чтобы мой сыночек жил полноценной жизнью. Без вашей помощи я не смогу оплатить эту операцию. 5355162321474882 Я буду благодарна каждому за каждую переведенную грн. 🙏 Спасибо каждому
-
Якщо я поїхала та не маю повертатись найближчим часом?
-
Забаньте ее,она еще 3 дня назад ехала с Житомира
-
Доброго ранку. Водійське посвідчення G , це теж саме що й G full?
-
Вам треба зробити і все. Бо ви в‘їхали не як турист, ви отоимали вп
-
Вітаємо Konstantin, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день. Хто небуть може поділіться досвідом будь ласка як зробити доручення на продаж майна в Україні? Напишіть в личку якщо можете.
-
Дякую
-
У зв язку з відїздом передамо свій рент на квартиру - студію за адресою 33 Isabella st з січня 2024 року контракт до квітня 2024 року В комплект входить Посудомиїчна машина Холодильник Мікрохвильова пічь Крита парковка Система відеонагляду Комунальні платежі входять у оплату квартири. [ ] Ціна 1795 $ заїхати можливо буде раніше за домовленістю.
-
Зверніться в українське консульство maps.app.goo.gl/Mg9GZbotwcKZWW5W7
-
Вітаємо Lilia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
В аеропорті тільки WP дають по прильоту? Більше нічого не потрібно там робити?
-
Дуже дякую
-
Доброго ранку. Дівчата, підкажіть, де купуєте фарбу для волосся і в цілому доглядову косметику?
-
Доброго дня! Підкажіть чи може хтось робив довіреність на майно в Україні? Я не впевнена чи зможу зробити це не маючи фізично доків на майно, тільки фото. І поділіться будь ласка контактами нотаріусу якщо є.
-
Звертайтеся до workers action centre Сходіть до них в офіс. Адресу гугліть будь ласка самостійно 🌻🌻🌻
-
Тому і спитала контакти - щоб мені це спеціаліст сказав
-
Довіреність можна зробити в укр консульстві, але не маючи документів то звісно контакти нотаріуса вам нажаль не допоможуть.
-
Якщо покинули Канаду до 90 днів та не пройшли мед огляд? Що робити прийшов лист на пошту і ми переймаємось чи треба реагувати
22 Jan 2023, 02:47
95051/118901
about 2 hours ago