Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Народ, порадьте будь ласка де брати дешевше квітки на Pink Floyd?
-
Могу, пиши в лс
-
Хтось може допомогти зі створенням резюме?
-
тут нема полісі яка одна для всіх в IKEA можна через рік повернути
-
Матрац думаю без дефектов и пятен могут принять
-
Не знаю, читайте на сайте магазина, всё что могу сказать Я юзал устройство с бест бай 8 дней, оно было в порядке, приняли обратно , нет дефектов
-
а що думаєте про матрац?
-
Попробуйте вернуть , некоторые товары Я возвращал в бест бай - 30 дней , если упаковка в порядке
-
Підкажіть, будь ласка!По правах споживачів,в Україні можна повернути товар протягом 2-ох тижнів,якщо не підходить .А як у Торонто?Питання саме про постільну білизна (не відкрита,в упаковці),але куплена в звичайному магазині,не у супермаркеті.І,до прикладу,матрац якщо не підходить (на ньому кілька днів спали і зрозуміла,що він занадто мʼякий)
-
Всім привіт. Звільняється мебльована кімната в 2-х кімнатній квартирі, на park lawn Etobicoke $1300 на місяць. Питання пишить в особисті
-
Вибачте, яка зустріч?
-
22, 500
-
Какого года машина? И страховка сколько?
-
Ребята, есть тут те, у кого ребенок без загранпаспорта, а вклеен в паспорт одного из родителей? Есть ли у вас опыт вылета в другие страны из Канады? Интересует конкретно Доминикана.
-
Наша зустріч має інші цінності, вибачте
-
Це не очікування, це лінь:)
-
Ви праві! Значить, ми не зможемо виправдати ваші очікування:)
-
500 в месяц
-
Каждый раз увидев слова “dress code” теряется желание идти из-за отсутствия желания одеваться по дрес коду:)
-
Спілкування, приємна атмосфера та нові знайомства! МИ ГАРАНТУЄМО! Це саме те, що ви отримаєте у нашій бесіді «Двіж в Торонто» 🫂 Ви зможете знайти нові цікаві знайомства, організовувати зустрічі та гарно провести свій вільний час у приємній атмосфері 🤩 Зацікавило? Хочеш бути частиною компанії? 🔥 БЕСІДА: t.me/toronto_party 🔥 ❗️ТІЛЬКИ НА 24 ГОДИНИ❗️ ❗️ВІДКРИТИЙ ДОСТУП В БЕСІДУ❗️
22 Jan 2023, 02:47
95796/118900
about an hour ago