Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо ти отримуєш допомогу в країнах ЄС і переїдеш у Канаду, чи дадуть грошову допомогу?
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Мої вітання! Шукаю роботу, бажано на території Mississauga/Etobicoke Трошки про себе…23 роки, пів року в Канаді, маю досвід роботи тут на Manufacturing. Маю resume і виконую всі вимоги для легального працевлаштування✅ Ступінь магістра в університеті Логістики, володію англійською( CLB+5), польською(C1), українською, російською Прошу писати по суті, якщо хтось має пропозиції роботи або володіє корисною інформацією🙏🏼
-
. Привет всем. У кого-то есть таблетки от глистов (КОТУ) в Торонто? Или может кто-то сейчас будет лететь из Украины и может захватить?
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка де шукати житло, якщо тільки приїхали і немає документів?
-
Ви знаєте людину, який відправляли? Залежить від налаштувань, але мені кожного разу треба власноруч приймати гроші на аккаунт, і для цього вводити пароль. Інколи цей мейл для отримання грошей приходить трохи з затримкою. Я б в банк дзвонила, бо якщо все зробили правильно, то звучить просто як технічна помилка, буває.
-
Гроші не доходили, але їх і не списали у відправника у нашому випадку. Тому просто ще раз відправляли гроші. Якщо знімають гроші просто так, то ви можете звернутися в банк і вони будуть розслідувати, що відбувається. Може бути таке, що ваші дані вкрали.