Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Розповсюдженно, і пробіг тоже скручують
-
Доброго дня. Мій чоловік прилітає в Торонто 17 го жовтня, все житло можна зняти з перших чисел наступного місяця( Чи дають ще можливість посилитися в готелі на 2 тижні після прильоту? Що б був час знайти житло. Раніше знаю волонтери допомагали, як зараз ситуація?
-
Вітаємо dod, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Дякую )
-
А віза CUAET це Австралійська віза для кенгуру ? Це Канадська програма дитино . І де ще це обговорювати як не в Канадських групах 🤦🏼♂️
-
Почему?
-
Жах
-
Да, в Торонто в магазинах есть
-
А що з кенгуру реально роблять стейки? 😥😥😥
-
Это самое дешевое мясо в Австралии, их еще на сосиски пускают
-
А я как раз не знал Человек может есть все. Местные deers тоже милые, но при этом вкусные))
-
Вони такі милі 🥹 Що, недостатньо мʼяса людству? Я раніше знала тільки про пінгвінів і лебедів
-
Есть у кого нибудь знакомые которые могут за деньги помочь пробить адрес человека?
-
Доброго вечора Можливо комусь буде цікава дана інформація)))
-
написал в личку
-
С целью?
-
Доброго дня можливо хтось шукає квартиру на винаєм 1-bedroom(кухня з залом ,ванна,та спальня )? З'їзжаєм з причин переїзду(до 6 жовтаня),шукаємо на своє місце людей.Можна з домашніми тваринами. Кредитна історія не потрібна,бажано мати докази що працюєте,оплата за перший і останній місяць .300 метрів до метро St Clair та всі зручності (магазини,банки). Зупинка трамваю та автобуса біля будинку. Ціна 2100 + вода (нам виходить 50 ca в місяць).Кого зацікавило пишіть в приват скину всі фото. Дякую
-
Хто має будь яку Українську карту ?) дуже потрібно (бажано бурлінгтон)
-
Всіх вітаю Здає хтось кабінет в оренду? Можливо хтось шукає на 15 днів в місяць або на повну оплату кабінету
-
Так дають на два тижні отель
22 Jan 2023, 02:47
95875/119085
19 minutes ago