Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Lexus rx 350 2007, 300 тис км, ready to safety. 7000$ firm
-
У нас тут немає 'правильних' і 'неправильних' (невалідних) відповідей. Кожен дільться досвідом, який має. А він різний, це правда. Звичайно, є ті, хто з помилками відправляє. Є ті, хто не вміє гуглити. Є й ті, хто не знає, але пише, ніби експерт з усіх питань. Тому все норм, що у різних людей різний досвід. Якщо компанія робить релокейт, то я думаю, що там все має бути організовано. Грамотно усіх подали, організовано сконтактували, заповнили всі документи з перекладами... І не виключаю, що корпоративні заявки (хоча заявки формально такі самі), але той факт, що це організовано щодо всіх працівників - може зайняти і менше часу. Хоча особисто я не офіцер IRCC, тому це тільки мої думки. Канада об'єктивно заинтересована в релокейті - це вже як мінімум не 'люди із сумнівним минулим', освічені, мають кваліфікацію, і (що саме головне) - вже мають роботу! Тобто, не будуть 'на соціалці' в Канаді, а навпаки - будуть наповнювати казну через податки в Канаді. IMHO
-
Та хоч ціле місто або, хоч область отримав за годину. Знову це апеляція на власний досвід. Індивідуально ви могли хоч за день отримати цілою компанією. Я не казав і не кажу, що отримують тільки за три місяці, бо це теж було би логічною помилкою. Вам пишуть, разом зі мною, що чекають 3-5 місяців, плюс слова офіцера, ви кажете це все не так, цілий офіс отримав за місяць. Можете казати про власний досвід скільки завгодно, але не дезінформуйте людей, що тільки так працює отримання візи.
-
Добрий день. Взяла такий само як за посиланням, все працює вже 5 місяців, виглядає акуратно, але дуже важкий. Нажаль варіантів багато не буде, адже окрім вольт треба щоб вати теж були високі. Регулярно підключаємо фен та мультиварку для приготування дитячої їжі. www.amazon.ca/Voltage-Converter-2000W-Protection-Continuous/dp/B01NCU984W?pd_rd_w=EhXkP&content-id=amzn1.sym.fb61762c-e8c2-402e-aa93-080b70a16c59&pf_rd_p=fb61762c-e8c2-402e-aa93-080b70a16c59&pf_rd_r=YRSHXJJ9AXD86SKD5MZ6&pd_rd_wg=NpEjM&pd_rd_r=c69fd9fb-8394-44ec-93b2-2ff4a3f32f60&pd_rd_i=B01NCU984W&psc=1&ref_=pd_bap_m_rp_2_sc
-
Читаете через строку? "весь офис", "реалокейт". Представляете сколько людей в компании, которая в Канаду людей забирает? Статистика очень наглядная. Что-то в ваших словах про "от 1 месяца" есть небольшая проблема в виде меня с визой за неделю. А как так вышло? Офицер говорит от месяца же. Этим я показал что нельзя апеллировать к этим словам. Аргумент не валиден. Неси следующий. Хотя постой. Нет, не неси. Мне все равно. Пусть народ хреново заполняет заявки, пишет не в ту форму, делают запрос визы в Канаде НЕ ТУ и так далее. Что человек не туда пишет по детям вы вообще не знали, как и про девушку, которая не ту форму подала на вклейку визы в Канаде и ждет 2 месяца. Что-то вы молчали в тряпочку потому, что не знаете нихрена. 🇺🇦 удачки, помогаторы
-
Ще раз повторюю цитату офіцера "наразі розгляд від 1-го до 3-6 місяців". Ви апелюєте на власний досвід, а це вже логічна помилка (на кшталт, я взагалі отримав за майже тиждень: 21 березня подав, 29 отримав). Але розгляд зараз майже до півроку. Тому не дезінформуйте людей.