Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ти можеш сам обирати який хочеш
-
Бурлінгтон
-
Там два різних автобуса потрібно або престо або місцевий проіздний
-
Дякую
-
Вітаємо Євгеній, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
В тд буде дешевше і обирай одно сторонню якщо хочеш менше оплачувати але впишу укр права а не канадські 😅
-
Доброго дня. Питання моєї знайомої, тому будь ласка не сваріться на мене)) Ситуація така, вона хоче приїхати сюди у лютому на місяць, залагодити справи з документами, потім поїхати назад в Європу (в Польщу) закінчити навчальний рік і переїхати до Канади до свого хлопця. Тобто вона, як ви розумієте, коли приїде вперше отримає грошову виплату, вдруге звичайно вже ні. Питання: чи збереже вона статус укр в Польщі якщо вона туди повернеться напротязі 30 днів? Вона талановита студентка і навчається безкоштовно, але чи не може так статися що її переведуть на платний в зв'язку з поїздкою за межі єс? Я думаю ні, але людина переживає. Як ви вважаєте?
-
Щось дорого мені на рік за ці гроші
-
Вартість страхування залежить від багатьох факторі, тому просто так порівнювати вартість немає сенсу.
-
Дуже дякую.