Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Взяла такий само як за посиланням, все працює вже 5 місяців, виглядає акуратно, але дуже важкий. Нажаль варіантів багато не буде, адже окрім вольт треба щоб вати теж були високі. Регулярно підключаємо фен та мультиварку для приготування дитячої їжі. www.amazon.ca/Voltage-Converter-2000W-Protection-Continuous/dp/B01NCU984W?pd_rd_w=EhXkP&content-id=amzn1.sym.fb61762c-e8c2-402e-aa93-080b70a16c59&pf_rd_p=fb61762c-e8c2-402e-aa93-080b70a16c59&pf_rd_r=YRSHXJJ9AXD86SKD5MZ6&pd_rd_wg=NpEjM&pd_rd_r=c69fd9fb-8394-44ec-93b2-2ff4a3f32f60&pd_rd_i=B01NCU984W&psc=1&ref_=pd_bap_m_rp_2_sc
-
Читаете через строку? "весь офис", "реалокейт". Представляете сколько людей в компании, которая в Канаду людей забирает? Статистика очень наглядная. Что-то в ваших словах про "от 1 месяца" есть небольшая проблема в виде меня с визой за неделю. А как так вышло? Офицер говорит от месяца же. Этим я показал что нельзя апеллировать к этим словам. Аргумент не валиден. Неси следующий. Хотя постой. Нет, не неси. Мне все равно. Пусть народ хреново заполняет заявки, пишет не в ту форму, делают запрос визы в Канаде НЕ ТУ и так далее. Что человек не туда пишет по детям вы вообще не знали, как и про девушку, которая не ту форму подала на вклейку визы в Канаде и ждет 2 месяца. Что-то вы молчали в тряпочку потому, что не знаете нихрена. 🇺🇦 удачки, помогаторы
-
Ще раз повторюю цитату офіцера "наразі розгляд від 1-го до 3-6 місяців". Ви апелюєте на власний досвід, а це вже логічна помилка (на кшталт, я взагалі отримав за майже тиждень: 21 березня подав, 29 отримав). Але розгляд зараз майже до півроку. Тому не дезінформуйте людей.
-
А яка кореляція між тим, що вам через 7 днів прислали запит, і тим, що максимум 2 міс? У вас є релевантна вибірка чи своя статистика? Бо я допомагаю в т.ч. із оформленням, і скажу вам, що по одній кризовій формі відповідь прийшла за 1 день, по ще одній три тижні, а по деяким взагалі не прийшла. Скажу із практики- буває по-різному. Навіть, коли відправляєте одну групову заявку, то запит на біометрію кожному приходить окремо і в різні дні.
-
Там можна найти безліч українських творів та збірок