Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня , можливо хтось здає автот в оренду шукаю на 5-6днів . !
-
Вітаю, я реабілітолог масажист з 10 річним стажем роботи в Україні та з Канадською освітою остеопата, масажиста Пропоную свої послуги в Торонто та GTA Можливий виїзд! -Лікувальний масаж -Оздоровчій масаж -Лімфодринажний масаж -Антицелюлітний масаж -Вакумний масаж банками -Медовий масаж -Кінезіологічне тейпування ЛФК Реабілітація Відновлення після травми Звертайтесь: Консультація безкоштовна Вдалого дня і гарного настрою!!!😉 Хто такий реабілітолог і чим він може вам допомогти? Реабілітолог, або ж фізичний терапевт, — це фахівець, що працює у сфері охорони здоров’я. Він застосовує різні лікувальні методи: лікувальна фізична культура (ЛФК), масаж і мануальні техніки. Проте найосновніший з них — саме ЛФК. Фізична культура завжди має позитивний вплив на організм людини. Та в разі різних захворювань чи патологічних станів саме реабілітолог зможе підібрати індивідуальний і збалансований комплекс фізичних навантажень. Такі комплекси мають високу терапевтичну ефективність, сприяють якнайшвидшому відновленню втрачених функцій, зменшенню больового синдрому та дискомфортних відчуттів.
-
Вітаю! Чи є в Торонто сервіс по обслуговуванню електровелосипедів з україномовним працівниками? Знайшов велосипед у дуже жахливому стані і мені потрібна консультація чи варто його лагодити, всім дякую і гарного дня
-
Дякую🥰
-
ви дуже мила!
-
со страховкой наши иногда так сдают
-
этих знаем нужно что-то в пределах 500-700 в мес
-
Turo
-
Привіт всім шукаю різноробочого для виконання разової роботи в місті килівна провінція Брітіш колумбія телефон для зв'язку 4166241314 Dmitrii
-
Ребята, а есть кто сдает машины в аренду за кеш (или б\н)? отпишите в лс плс, если кто предоставляет такой сервис.
-
Привіт, будьласка dm якщо ви здаєте або ваші знайомі однокімнатну квартиру з паркінгом в Торонто GTA.
-
Это Келона
-
Конечно
-
но тачки там простые, которые стоят 3+-к часто)
-
Ага:)
-
Привет. Кто делает страховки на б/у машины? 🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Интересует самая дешёвая страховка. Может есть не дорогие варианты? Машина старенькая и обычная.
-
прикинь, и такое бывает)
-
Бляяяяяяяяя, в каком я мире живу:):):)
-
Пахахахахахахахахахахахахахаххаа
-
И со страховкой
22 Jan 2023, 02:47
96661/118899
27 minutes ago