Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо
-
Взагалі ніяких Тільки переконати лендлорда Або знайти когось на своє місце і переписати контракт Але зазвичай тоді ви маєте пропонувати людям дешевше. Наприклад самі платите 1500, а людям кажете 1300. Решта 200 самі будете продовжувати платити до кінця контракту
-
Офіційно ніяких. Принаймі, я про них не знаю)
-
Якщо в контракті не прописано, що договір можно раніше розірвати, то ви маєте платити рент до березня. Це розповсюджена практика.
-
Всем привет! Ребята такая ситуация. Я думал переезжать в Альберту, рассчитывал что как раз через месяц перееду, расторгну контракт, пусть заберут мой залог, и я уезжаю Но мне говорят что так не работает Сам я в Торонто, жилье брал у офиса в самом же билдинге Контракт на год, живу с марта месяца
-
Всім привіт! Хочу оголосити про дуже класний івент вже наступного тижня! Де всі зібрані кошти ідуть на психо-реабілітаційний зимовий табір ДЛЯ ДІТЕЙ ЗСУ ТА ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ цього грудня в Україні! Надіюсь вас всіх там побачити ☺️💓🍁🌻 Вже 20го жовтня! В пивоварні! З живою музикою та класні призи на розіграші 🎉 www.eventbrite.ca/e/project-soniashnyk-sunflower-fall-fundraiser-blood-brothers-brewing-tickets-732028365547?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1
-
Добрый день , подскажите, пожалуйста, собираюсь приехать в Торонто первый раз , какие мед анализы и обследования нужно делать? Можно ли это сделать в стране ЕС?
-
🎼🎵Вчитель музики,яка вміє навчити нотної грамоти,грати та привити дитині любов до музичних інструментів: баян, акордеон, фортепіано,сопілка( хроматична)..Досвід роботи 27 років! Інвестуйте у майбутнє! Наповнюйте знаннями своїх дітей! Навчаючись музичному мистецтву, дитина змалечку гармонійно та інтелектуально розвивається, збагачує свій духовний та внутрішній світ! Марія 4164547389🎶
-
Добрий вечір. Шукаємо музикантів на служіння для українців. За деталями пишіть в особисті повідомлення
-
Всім привіт! Здається будинок 290 Equestrian way east, Cambridge 3 bdrms, 4 bath, 2 parking spots, minimum 1 year lease, $2850 plus utilities Оплата перший і останній місяці, ніяких додаткових депозитів!
-
telegrambaseclient.py:321