Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Хочу оголосити про дуже класний івент вже наступного тижня! Де всі зібрані кошти ідуть на психо-реабілітаційний зимовий табір ДЛЯ ДІТЕЙ ЗСУ ТА ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ цього грудня в Україні! Надіюсь вас всіх там побачити ☺️💓🍁🌻 Вже 20го жовтня! В пивоварні! З живою музикою та класні призи на розіграші 🎉 www.eventbrite.ca/e/project-soniashnyk-sunflower-fall-fundraiser-blood-brothers-brewing-tickets-732028365547?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1
-
Добрый день , подскажите, пожалуйста, собираюсь приехать в Торонто первый раз , какие мед анализы и обследования нужно делать? Можно ли это сделать в стране ЕС?
-
🎼🎵Вчитель музики,яка вміє навчити нотної грамоти,грати та привити дитині любов до музичних інструментів: баян, акордеон, фортепіано,сопілка( хроматична)..Досвід роботи 27 років! Інвестуйте у майбутнє! Наповнюйте знаннями своїх дітей! Навчаючись музичному мистецтву, дитина змалечку гармонійно та інтелектуально розвивається, збагачує свій духовний та внутрішній світ! Марія 4164547389🎶
-
Добрий вечір. Шукаємо музикантів на служіння для українців. За деталями пишіть в особисті повідомлення
-
Всім привіт! Здається будинок 290 Equestrian way east, Cambridge 3 bdrms, 4 bath, 2 parking spots, minimum 1 year lease, $2850 plus utilities Оплата перший і останній місяці, ніяких додаткових депозитів!
-
telegrambaseclient.py:321
-
Вітаємо Liliia Sheludchenko😼, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня, можливо хтось знає цю інформацію. Якщо я отримала Learners driver license в Новій Скошії,(я можу їздити з досвідченим водієм, та через рік здати тест та отримати звичайні права), але так вийшло що мені потрібно переїхати до Торонто, чи можливо якось обміняти ці права, чи знову потрібно здавати тест та чекати? Моїм теперішнім правам вже пів року, не хочеться на пів дороги все починати з початку🥲
-
Лучше спроси What🤣