Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Лучше спроси What🤣
-
Добрий ранок. Шукаємо музикантів на служіння для українців. За деталями пишіть в особисті повідомлення
-
Як думаєте, це варте уваги?
-
Вітаємо y., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім привіт, по АПТЕЦі є тут щось але тізіну ? Спрей нозальний, для звужування сосудів
-
Приколдесный)
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Продам электро самокат, был в использовании очень редко. Продаю ибо уезжаю из страны. Покупала за $1400, продам за $800 CAD, в очень хорошем состоянии. В подарок подставка для телефона. Разгоняется до 30 км/час, 3 вида скорости, держит заряд на 60 км (этого хватает надолго). Хорошие шины, подходят даже для плохой/трудной дороги. Собирается/раскладывается как на фото. Управляется/блокируется с приложения на телефоне. Заряжается за 6 часов полностью. Only pick up St Clair West 647 739 3389 Валерия
-
Добрий день, їду в Торонто з подругою післязавтра. До цього в нас переїжджали знайомі, казали, що допомагають з тимчасовим житлом (CUAIS зустрічає у аеропорту і надає номер у готелі на 14 днів), пару годин дізналася від інших знайомих, що ніхто не допомагає і немає ніякої стойки від організації. З тих, хто приїхав нещодавно, підкажіть, будь ласка, як там з наданням тимчасового житла
-
Якщо ви їдете на Го з Торонто до Міссіссагуа, то по Міссіссагуа проїзд безкоштовний наступні 3 години.