Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт, по АПТЕЦі є тут щось але тізіну ? Спрей нозальний, для звужування сосудів
-
Приколдесный)
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Продам электро самокат, был в использовании очень редко. Продаю ибо уезжаю из страны. Покупала за $1400, продам за $800 CAD, в очень хорошем состоянии. В подарок подставка для телефона. Разгоняется до 30 км/час, 3 вида скорости, держит заряд на 60 км (этого хватает надолго). Хорошие шины, подходят даже для плохой/трудной дороги. Собирается/раскладывается как на фото. Управляется/блокируется с приложения на телефоне. Заряжается за 6 часов полностью. Only pick up St Clair West 647 739 3389 Валерия
-
Добрий день, їду в Торонто з подругою післязавтра. До цього в нас переїжджали знайомі, казали, що допомагають з тимчасовим житлом (CUAIS зустрічає у аеропорту і надає номер у готелі на 14 днів), пару годин дізналася від інших знайомих, що ніхто не допомагає і немає ніякої стойки від організації. З тих, хто приїхав нещодавно, підкажіть, будь ласка, як там з наданням тимчасового житла
-
Якщо ви їдете на Го з Торонто до Міссіссагуа, то по Міссіссагуа проїзд безкоштовний наступні 3 години.
-
Не обовʼязково купувати квиток: ви можете тапнути карткою на стартовій станції та потім ще раз на кінцевій. Якщо забудете тапнути карткою на кінцевій зупинці, то зніме повну плату до кінцевої станції цього маршруту. Також якщо їдете зі станції, де їздять Го і Ап, то будьте уважні, коли тапаєте. Я одного разу спершу тапнула на Ап, а на кінцевій станції на Го: заплатила і там повну вартість, і там 🥲
-
А де знаходиться?