Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
зрозуміла, дякую!!
-
Вони працюють з 14.00, і треба самим шукати і підходити до них. Якщо прилітаєте раніше, то необхідно буде почекати.
-
Хто буде летіти з укр або пл в Торонто напишіть, потрібно буде контактні лінзи передати, норм оплачу
-
Доброго времени суток! Есть работа на удалённой основе Опыт: не нужен Если интересно ставьте + в ЛС
-
Вітаємо Таня💕, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
та до речі, теж цікавить, якщо віза візітор, чи дають вп?
-
Доброго вечора, чи стикався хтось з тим, що не видають ворк перміт в аеропорту, посилаючись що віза візітор? Які подальші дії?
-
Підкажіть, будь ласка, адресу.
-
!!!
-
Де можна вчити ПДР на укр?
-
Зрозуміло, дякую. Я думала є загальний пакет документів, але його подавати потрібно на ту програму по якій плануєте проходити.
-
в Канаді немає поняття загального пакету документів і просто подались - отримали, є багато разніх програм під які треба різні документи, детальніше або на ircc вивчати, або адвокат
-
Добрий вечір власникам тварин. Підкажіть будь ласка, з власного досвіду, бюджетні ветеринарні клініки для отримання довідки Canadian International Health Certificate для перельоту тварини в Європу. Дякую
-
Подскажите пожалуйста, есть здесь кто занимается лазерной резкой и гравировкой. Если есть какая-то информация отпишитесь пожалуйста
-
Всім привіт! Пропоную фото сесії різного жанру: Сімейні, портретні, рекламні, предметні, фуд! Великий досвід у фотографії та створенні контенту для соц мереж ❤️ Торонто GTA
-
Якщо поштою передаєш зараз, то можу безкоштовно привести тобі
-
Буду летіти с Швейцарії
-
Всім привіт , чи хтось знає як можна розблокувати акаунт убер? ( водіїв яких заблокували )😅
-
У кого бинанс есть?
-
Usdt не продам
22 Jan 2023, 02:47
97163/119177
21 minutes ago