Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Буду в Торонто з 3 грудня до 15 січня. Шукаю кімнату десь в зручному районі (я перший раз, то поки не розібралася), щоб можна було без машини. І нормальний інтернет звичайно (працюю віддалено). Також буду рада знайомствам та активностям: поїздки за місто, музика, виставки, стендапи і тп Я за любий двіж крім нічних клубів 😎
-
🤩Шановне товариство🤩 Ну що ж, ми підготували для вас справді дещо магічне🔮 Отож, 27 October🍁 відбудеться масштабна 🎃«Ukrainian Halloween Party”🎃 Почнемо з найцікавішого😎 Цього вечора у нас буде інший dress code, а ніж зазвичай. Приходьте у незвичних образах на тематику HALLOWEEN👻. Але все не просто так🤔 Ми підготували 3 призових місця за найкращий костюм🤪 3 місце – 100💵 2 місце – 200💵 1 місце – 300💵 Класно провести час і ще й отримати за це cash💸😱. Круто, правда? А супроводжуватимуть вас в цей незабутній вечір будуть наші ді-джеї з неперевершеною українсько-європейською музикою🎵🔥 🎧Dj Ihor 🎧Dj Emiliano 🎧Dj Dimit Вже по старій традиції вхід для дівчат БЕЗКОШТОВНИЙ всю ніч🤤, а також невеличкий презент у вигляді коктейлю🍹🍸 VIP Parking Free (лише для ексклюзивних авто)🏎️ Також у вас буде можливість наблизити перемогу України🇺🇦, задонативши на ЗСУ💪🏻 у нас на вечірці. Тільки 19+❗️ Вхід: 25💲 Локація: Restaurant “Fregata” 💎 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Ищу графического дизайнера для создания эскизов под муралы и граффити оформления.
-
Всім привіт , потрібні модельки на пудрове напилення брів, безкоштовно 🤍 Для відпрацювання техніки та для портфоліо Пишіть в Дірект хто зможе 🫶🏻
-
Вітаємо Александр, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день спільното. Чи є в цій группі діючі ріелтори? Цікавить інформація на предмет отримання освіти і роботи в цій сфері.
-
Програма Trillium Drug Program допомагає жителям Онтаріо отримати грошову допомогу на покриття витрат на ліки в Онтаріо для людей від 25 до 64 років. www.ontario.ca/page/get-help-high-prescription-drug-costs Подати аплікацію можна за тел 1-800-575-5386 або ел.поштою [email protected]. Ви можете подавати аплікацію на програму якщо: Проживаєте в Онтаріо. Маєте дійсну медичну картку і покриття OHIP. Вартість потрібних ліків становить приблизно 4% вашого річного доходу. Не маєте приватної мед.страховки для 100% покриття витрат на ліки. Необхідно заповнити анкету, вказати всіх членів родини, які проживають з вами і надіслати для затвердженння на [email protected] або поштою. Відповідь варто чекати впродовж 3 тижнів.
-
@men_canada [2063101081] розблоковано
-
/unban @men_canada
-
Доброго дня. Є вільна кімната для одної людини. Кого цікавить пишіть в приватні повідомлення. Локація Етобіко.
-
Вітаємо J, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня. Є вільна кімната для одної людини. Кого цікавить пишіть в приватні повідомлення. Локація Етобіко.
-
/unban