Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Колись побачила, але все ніяк не спробую
-
Вітаємо КММ, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Сдаётся комната на долгий срок для девочки в Миссисауге, цена 1000$.
-
Дома полы мыть не кому ,брат ,ну ты понял
-
Eglinton/younge ?
-
Привіт. Кому потрібен код на одне відвідування в "Парашут", напишіть мені, я віддам свій.
-
Вітаю! Тут є механіки, які шукають роботу в Оквілі?
-
Я оплачивал 160 , и мне сказали что это за роад тест
-
Спасибо Мы уже сходили к ветеринару))
-
Ось посилання на офіційний сайт з розцінками, тільки приберіть два зайвих пробіли: https: //drivetest. ca/tests/fees/
-
Привіт! Шукаю кімнату з подругою В районі етобіко З середини листопада Бюджет 1500 на двох Буду вдячна за допомогу 🙏🏽
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка куди звернутися якщо потрібно поставити візу в новий паспорт, а з компа дома не вдається заповнити заявку? Починаєш заповнювати заявку на візу from inside ca і вибиває з сайту, пише що помилка. Їздила в іміграційний центр біля метро jane сказали вони таким не займаються, поїхала в аеропорт, підійшла до наших в пункті інформації -кажуть їдтье в іміграційний центр, вони мають допомогти. Що порадите робити в такому випадку?
-
Здравствуйте. Нужно ли закрывать ВНЖ Латвии при переезде в Канаду? С чем могу столкнуться если не сдам внж ?
-
Доброе утро. Нужен парень- помощник на драйвол. Пока один день, так как я не знаю сколько не будет моего напарника. Кто готов, прям сейчас дай знать