Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю підробіток , з четверга по неділю , дякую)
-
Я можу вам надати «допомогу» - щоб ви такою дурньою не займались🙁
-
Пінкод не забудьте відправити окремою смскою
-
Вітаємо Osenniy, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Головне тільки не потрапити на шахраїв. Вони тут постійно в чаті пропонують свої послуги.
-
!АВТО/ТЕНАНТ/ КОМЕРЦІЙНЕ СТРАХУВАННЯ! Усім доброго дня, я пропоную послуги ліцензованого брокера зі звʼязком 24/7 ! Якщо ви зацікавлені у авто/тенант/бізнес страховці, пишіть! Швидко перевіримо ціни з усіма страховими компаніями Онтаріо, оберемо найкращу та оформимо. Буду рада допомогти! 437-260-2590 дзвоніть, або пишіть whatsapp/telegram/viber
-
Привітик, чи може хтось порекомендувати мазі на кшталт левомеколь?
-
Сос😢 Я українка, чоловік грузин, маємо сина 6 років. Сьогодні він прилетів перший в Торонто, що б влаштуватись на роботу і забрати нас. Офіцер не поставив вору перміт, дав візу на 6місяців і сказав грузини сюди їдуть красти(( що робити в такому випадку, як таке може бути, що за дискримінація в такій толерантній країні😭 Підскажіть хто небуть що робити…
-
Всім привіт, шукаємо моделей на манікюр, район конкорд (вон). Якщо цікава біліть до особистих за детальнішою інформацією
-
Чи можливо отримати ще вору перміт?