Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, дівчата підкажіть якщо знаєте , де можна придбати косметику Genosys? Неможу знайти і на амазоні немає
-
Звичайно ображати людину не має права ніхто. Але я писала про те, що не дали ворк перміт. Невже якщо ти летиш в Канаду з повним набором документів, якийсь дядько в аеропорті може тебі відмовити тому що в нього сьогодні нема настрою🤔?, ось це повна дічь🤷♀️
-
Це не дічь, це заходи безпеки, і це не тільки в Канаді, якщо border officer має сумніви, щодо вашого вʼїзду в Канаду, США і т.д. він має повне право заборонити вам вʼїзд та поставити відмітку про анулювання вашої візи з подальшою депортацією. Досить дивуватись таким очевидним речам 😅 Звичайно керуватись особистими емоціями він не може, мають бути вагомі підстави.
-
Вітаємо Katya, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт 🙌🏻 Трішки бракує спілкування, тому шукаю подруг 🌸 Живу в районі даунтауна, можливо хтось є навіть тут :) Дівчата, напишіть в приватні повідомлення, якщо хтось ще шукає друзів 🙏
-
Звісно, ви праві на 100% Але ж я писала саме про характеристику всіх грузинів, можна про євреїв і про всі інші національності щось образливе сказати. Але ж це офіцер на службі, а не тітонька пліткарка Єдине пояснення яке я знаходжу, що вищеописаний новоприбулий не зрозумів офіцера.
-
Вітаємо Andrii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Шукаю кімнату в даунтауні! Якщо є пропозиції напишіть в тг будь ласка Аренда закінчується тому шукаю на нову кімнату
-
Всім привіт, збираємось українцями на футбол(soccer) в цей Четвер (19.10) Вік 14+ Обов’язково мати з собою змінне взуття Реєстрація тут forms.gle/3grvekTgM3As5wZm9
-
Є хтось тут? 😂