Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Здам паркомісце на West Mall, Etobicoke. Кому цікаво пишіть в особисті
-
Де всі кошти збирають на підтримку Пооект Соняшник- канадсько-український Фонд який працює з дітьми ЗСУ та Полеглих Героїв в Україні!
-
ВЖЕ ЗАВТРА!!! Танці в пивоварні! 165 Geary Ave.
-
Продам Mazda6 2016 235500 км пробег Чистый карфакс Продаю в связи с переездом Цена 11000 cad Кого интересует, пишите в лс
-
Вітаємо Надія 🍭, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Продам игровой ноутбук ACER NITRO 5. Состояние 9/10 (Техническая часть 10/10). RAM 8GB HDD 1TB + SSD 256 GB Intel Core i5 GTX 1050 500$ Торонто.
-
Підкажіть де можна подивиться білети для здачі на права, g1
-
Дякую!
-
Заїдь в Міст Експресс. Там тобі все розкажуть. Це Українська фірма. І робітники кого я там зустрів всі з україни були. Загугли де їхі відділення знаходяться вони тобі без проблем там все розкажуть. Мій знайомий через них бронижелет в Україну відправляв звідси. В них є офіс в Етобіко і в Міссіссазі. Не знаю. Може ще десь є.
-
Усім привіт хтось відправляв посилки в Україну? У кого є досвід поділіться будь ласка❤️
-
Всім доброго вечора, підкажіть будь ласка де в Mississauga є вечірня школа?
-
Всім привіт Шукаю кімнату North York або Downtown Прайс до 1100 канадських доларів
-
Лучше уже пусть дайсоны кидают на продажу
-
Странно, что сюда вообще такое вкидывают)
-
Не вникай друг, так раньше на бабосики кидали, из 100чел 10 поведутся и что то да намутит малой