Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Продам сапожки і гольфик.Замовляла з України,але для моєї дочки виявилось маленьким.Орієнтовні розміри :сапожки 31,гольфик 116.Ціна сапожок з доставкою вийшло 90$,гольфик 25$
-
Мій друг так летів. Вже там. Якщо є питання , можу йому передати.
-
👀 Уряд Канади надав нові деталі щодо сімейної PR програми для українців. ✅️ www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification.html 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Теж цікаво
-
Greetings) 📚Пропоную всім бажаючим уроки англійської мови ( для дітей та дорослих) . Групові та індивідуальні від A1- C1 . Заняття проводяться в онлайн режимі на спеціалізованій платформі. Перше тестове заняття безкоштовно . Телефонуйте номером телефону: 4165094804 🇨🇦
-
Вітаємо Бодя, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
ось безкоштовний курс з носієм мови, реєстрація обов'язкова enjoyenglish.com.ua/english/reg01?utm_source=chats_tg&utm_medium=english&utm_campaign=reg01&utm_content=live&utm_term=ua