Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Згоден. Я до речі був в країнах третього світу
-
Це напряму пов'язано з поняттям права людини
-
Так немає основного. Ви можете поїхати жити в Дубаї, де високий ВВП на душу і низькі податки. Але індекс демократії, індекс вільної преси і тд будуть дуже низьким
-
А що саме на першому?
-
Мабудь сон🪷
-
Vodka per Capita index
-
Точно. Треба додати індекс "Горілка на душу населення" і по ньому рахувати розвиток країни 😀
-
Якщо комусь треба допомога із вивченням англійської мови , або просто розібратися із незрозумілою граматичною темою , я можу допомогти. Очно чи онлайн. Буду в Торонто весь листопад. Територіально Даунтаун . Мене звати Ольга, я вчитель англійської мови за освітою. Звертайтеся ☺️
-
Вітаємо Ruslan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Bogdan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Марина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇