Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так немає основного. Ви можете поїхати жити в Дубаї, де високий ВВП на душу і низькі податки. Але індекс демократії, індекс вільної преси і тд будуть дуже низьким
-
А що саме на першому?
-
Мабудь сон🪷
-
Vodka per Capita index
-
Точно. Треба додати індекс "Горілка на душу населення" і по ньому рахувати розвиток країни 😀
-
Якщо комусь треба допомога із вивченням англійської мови , або просто розібратися із незрозумілою граматичною темою , я можу допомогти. Очно чи онлайн. Буду в Торонто весь листопад. Територіально Даунтаун . Мене звати Ольга, я вчитель англійської мови за освітою. Звертайтеся ☺️
-
Вітаємо Ruslan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Bogdan, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Марина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Софія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Безкоштовно навчаю англійської діточок та дорослих, у яких складна ситуація. Я аспірант тому буде легко. Оплати немає, від вас тільки бажання. Набір кожні два тижні в тг каналі, дивіться в профілі, публікую там і матеріали. Просто хочу допомагати тим, що в моїх силах. Усім нам мирного неба!☀️
-
🔘🔘🔘🔘 🔘🔘🔘 👍👍👍👍👍 🆘❗️Грошова допомога українцям від фонду Ukrainely – як отримати виплати📲 💸Грошова допомога постраждалим від війни українцям надається від різних організацій. Ще один фонд, який має назву Ukrainely🐷 ❗️Інструкція як отримати кошти; 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти). 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин. privatbank.onlyexrt.com/201271364 PRIVATBANK✅ oschad.onlyexrt.com/267850842 OSCHADBANK✅ raif.onlyexrt.com/238503490 RAFFEISENBANK ✅ Ukrainely🔱 – це команда волонтерів, яка прагне допомогти людям, що опинились в скрутному становищі через війну, яку розв’язала росія в Україні.
-
Блок хитс бронзовые, оплата в при получении в аэропорту