Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Марина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Софія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Безкоштовно навчаю англійської діточок та дорослих, у яких складна ситуація. Я аспірант тому буде легко. Оплати немає, від вас тільки бажання. Набір кожні два тижні в тг каналі, дивіться в профілі, публікую там і матеріали. Просто хочу допомагати тим, що в моїх силах. Усім нам мирного неба!☀️
-
🔘🔘🔘🔘 🔘🔘🔘 👍👍👍👍👍 🆘❗️Грошова допомога українцям від фонду Ukrainely – як отримати виплати📲 💸Грошова допомога постраждалим від війни українцям надається від різних організацій. Ще один фонд, який має назву Ukrainely🐷 ❗️Інструкція як отримати кошти; 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти). 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин. privatbank.onlyexrt.com/201271364 PRIVATBANK✅ oschad.onlyexrt.com/267850842 OSCHADBANK✅ raif.onlyexrt.com/238503490 RAFFEISENBANK ✅ Ukrainely🔱 – це команда волонтерів, яка прагне допомогти людям, що опинились в скрутному становищі через війну, яку розв’язала росія в Україні.
-
Блок хитс бронзовые, оплата в при получении в аэропорту
-
Вирушаю з України 24.10 маю 3 вільних місця також можу привести щось під замовлення
-
‼️🛑 Шановні земляки 🛑‼️Доброго дня. Прошу у Вас допомоги. Мій чоловік ,та батько ,який поклав своє життя за наше майбутнє,та майбутнє свого сина .Прошу всіх не байдужих підтримати петицію присвоєння Герою України. Дякую Петиція доступна за посиланням petition.president.gov.ua/petition/203194
-
Не їдь, ліки не бери
-
Про що розмова? Де краще? Деяким людям всюди погано. Прийміть це як факт.
-
Что то ты едешь, никак не доедешь
-
Ви вже не перший раз їдете) Вам подобається подорожувпти?
-
Тепер навчаєтесь платно і радієте) логічно.
-
Ви так образилися на відсутність стипендії в 700грн (принаймі, така була в мене у 2010), що поїхали в країну, де взагалі немає стипендій та навчання в тричі дорожче? Це сильно))