Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Проблема не тільки в долбойбах у владі, проблема в тому, що більшість людей, отримавши трохи більше влади над іншими, відчуває себе королем і починає творити діч. Байдуже про що говоримо: про менеджера в компанії, який вважає за доречне гримати та принижувати підлеглих, чи командира взводу, який вимагає гроші у своїх солдат. І кожен вважає, що йому всі довкола чимось винні… Якби люди в Україні з повагою ставилися один до одиноко, та були добріші до себе та до інших, можливо і при владі були би інші люди.
-
Я другої точки зору. Як на мене люди заручники своєї влади, вона дозволяє бути такими якими ми є, від цього формуються звички та національність. Це дуже легко можна прослідити, коли ви переїжджаєте жити в іншу країну з іншими законами ви відразу відчуваєте дискомфорт бо треба звикати до чужих правил та законів… А про «якби люди ставилися один до одного….» приставка «якби» то для слабаків, взагалі її використання максимально нікудишнє…бо як показує практика роками ми якбикаєм, а толку ніякого), потрібно вчитися розуміти один одного тут і зараз…
-
Ми часто знаходим когось винного, тільки не себе красавчика)…якби влада була хороша я б теж був хороший, якби мені дали купу грошей я б почав радіти…якби народ думав, я б теж думав….😁 а так…ніхто грошей не дає, всі кругом погані то і я буду таким же))
-
Вітаємо Ольга, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім доброго дня, дуже потрібна консультація людей, які мають досвід у цьому. У моєї дитини закінчується закордонний паспорт 17 грудня, спроби записатися на прийом у консульство через слоти рівні 0, а просто продовжити не має сенсу, хто був у такій ситуації, будь ласка підкажіть, що робити?
-
Писать @anelkhabib