Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я другої точки зору. Як на мене люди заручники своєї влади, вона дозволяє бути такими якими ми є, від цього формуються звички та національність. Це дуже легко можна прослідити, коли ви переїжджаєте жити в іншу країну з іншими законами ви відразу відчуваєте дискомфорт бо треба звикати до чужих правил та законів… А про «якби люди ставилися один до одного….» приставка «якби» то для слабаків, взагалі її використання максимально нікудишнє…бо як показує практика роками ми якбикаєм, а толку ніякого), потрібно вчитися розуміти один одного тут і зараз…
-
Ми часто знаходим когось винного, тільки не себе красавчика)…якби влада була хороша я б теж був хороший, якби мені дали купу грошей я б почав радіти…якби народ думав, я б теж думав….😁 а так…ніхто грошей не дає, всі кругом погані то і я буду таким же))
-
Вітаємо Ольга, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім доброго дня, дуже потрібна консультація людей, які мають досвід у цьому. У моєї дитини закінчується закордонний паспорт 17 грудня, спроби записатися на прийом у консульство через слоти рівні 0, а просто продовжити не має сенсу, хто був у такій ситуації, будь ласка підкажіть, що робити?
-
Писать @anelkhabib
-
Вітаємо Анатолий, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Продам Mazda6 2016 235500 км пробег Чистый карфакс Продаю в связи с переездом Цена 11000 cad Кого интересует, пишите в лс
-
Вирушаю з України 24 числа можу привести щось під замовлення медикаменти , косметику , Heets