Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну якщо ти не знаєш що означає "баняк", то явно щось не те
-
Было 5034 а щас 4977
-
Я в группе две недели и за это время участники не прибавляются, а удаляются )
-
Не знаю 😅😂 Але те що ти баняк то точно😂
-
Ну явно довше ніж куаетчики)
-
Мамонт ты уже
-
Вчитися приїхав так і залишився тут
-
А как ты там оказался?
-
Декілька є, хочеться нових знайомств + відносини з перспективою на сім'ю
-
С 2016 бро и без Кентов
-
З 2016
-
Доброго вечора всім Підкажіть будь ласка групи де можна познайомитися з новими людьми? Знайти друзів, можливо дівчину. Я в Канаді вже давно, мені 26 років
-
🤩Шановне товариство🤩 Ну що ж, ми підготували для вас справді дещо магічне🔮 Отож, 27 October🍁 відбудеться масштабна 🎃«Ukrainian Halloween Party”🎃 Почнемо з найцікавішого😎 Цього вечора у нас буде інший dress code, а ніж зазвичай. Приходьте у незвичних образах на тематику HALLOWEEN👻. Але все не просто так🤔 Ми підготували 3 призових місця за найкращий костюм🤪 3 місце – 100💵 2 місце – 200💵 1 місце – 300💵 Класно провести час і ще й отримати за це cash💸😱. Круто, правда? А супроводжуватимуть вас в цей незабутній вечір будуть наші ді-джеї з неперевершеною українсько-європейською музикою🎵🔥 🎧Dj Ihor 🎧Dj Emiliano 🎧Dj Dimit Вже по старій традиції вхід для дівчат БЕЗКОШТОВНИЙ всю ніч🤤, а також невеличкий презент у вигляді коктейлю🍹🍸 VIP Parking Free (лише для ексклюзивних авто)🏎️ Також у вас буде можливість наблизити перемогу України🇺🇦, задонативши на ЗСУ💪🏻 у нас на вечірці. Тільки 19+❗️ Вхід: 25💲 Локація: Restaurant “Fregata” 💎 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4